Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Koch!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: