Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, knoflook, koriander, kruiden, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro: