Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Pekingeend
- Ingrediënten:
- bloem, eend, olie, prei, sjalot, sojasaus, suiker en zout
- Keuken:
- Aziatisch / Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gist, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: