Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, citroensap, ei, fond, haasbiefstuk, kaas, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, vlees, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: