Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: