Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, gember, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: