Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Eidooierpasta met boter, salie en witte truffel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bleekselderij, bloem, eidooier, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, truffel, ui, water, witte truffel, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: