Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Mengsel voor klaren van soep (Clarif)
- Ingrediënten:
- eiwit, knoflook, laurier, mager rundvlees, peterseliestengels, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, brood, courgette, kaas, mager rundvlees, noten, olijfolie, peper, peterselie, rundvlees, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: