Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Kabeljauw met tomaten
- Ingrediënten:
- citroen, crème fraîche, droge witte wijn, kabeljauw, prei, tomaten, tuinkruiden, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloemkool, citroensap, fruit, granen, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, specerijen, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Voedzaam & Snel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie: