Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroen, citroensap, dressing, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, laurier, mosterd, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, suiker, ui, vet, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: