Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dille, gehakt, honing, kaneel, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Turquoise:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst: