Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, groente, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Honey & co:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Recept uit De worst story:
Recept van Francesca Kookt!: