Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, brood, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, kip, knoflook, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, rijst, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-02:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Avondmaal uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: