51 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbloemboterbroccolicitroencitroensapeigeitenkaasgroentehoningknoflookkruidenoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikatomaattomatensauswaterzeezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg! 2 notities

Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Filotaart met courgette en rijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cheddar, courgette, dille, ei, filodeeg, groente, harde geitenkaas, olijfolie, rode ui, witte langkorrelrijst, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Vegetarische fish-and-chips van bloemkool

Ingrediënten:
amandelmeel, bloemkool, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, hüttenkäse, kappertjes, krieltjes, patat, prei, scharreleieren, tartaarsaus, knoflook, ui, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zeezout

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Groente: Pasta met kool en broodkruim

Ingrediënten:
artisjok, bloemkool, boerenkool, broccoli, bucatini, cavolo nero, chilivlokken, courgette, croutons, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, romanesco, spaghetti, broccoli, ui, venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Napolitaanse minestrone - minestrone alla napoletana

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, aubergine, cannolicchi pasta, courgette, doperwten, gele paprika, knoflook, kool, olijfolie, pancetta, peper, provolone, tomaat, tuinboon, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Undercover Taco's

Ingrediënten:
champignons, courgette, kaas, groente, ketjap, tomatenpuree, olijfolie, rode paprika, rode ui, rundergehakt, tacoschelpen, knoflook en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Undercover Taco's

Ingrediënten:
champignons, courgette, kaas, groente, ketjap, knoflook, tomatenpuree, olijfolie, taco, rode paprika, rode ui, rundergehakt en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

15 ideeen voor pizzabeleg

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, courgette, gedroogde tomaten, geitenkaas, gorgonzola, groenten, knoflook, kruidenpasta, mozzarella, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pesto, pizzadeeg, ricotta, rode paprika, spinazie, tomaat, tomatensaus, zout en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Easy peasy pizza's recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergine, broccoli, citroensap, courgette, gedroogde gist, geitenkaas, griekse yoghurt, groene kruiden, groenten, haricots verts, kokosolie, water, makreel, munt, olijfolie, pizzabodem, rundvlees, speltmeel, tomatensaus, zachte geitenkaas en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Easy peasy pizza's

Ingrediënten:
aubergine, broccoli, citroensap, courgette, gedroogde gist, geitenkaas, griekse yoghurt, groene kruiden, groenten, haricots verts, kokosolie, water, makreel, munt, olijfolie, pizzabodem, rundvlees, speltmeel, tomatensaus, zachte geitenkaas en zeezout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hofhouse: smaakmakers onder één dak

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bladspinazie, hamburgers, courgette, geitenkaas, gorgonzola, groenten, honing, koffie, noodles, olie, paprika, peer, portobello, roomijs, sla, spinazie, taco, tofu, tomaat, tomatensaus, truffel, vanille, walnoten, wijn en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenflensjes

Ingrediënten:
groente, kaas, kikkererwtenmeel, olijfolie, peper, rozemarijn, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Socca-pizza

Ingrediënten:
groente, kaas, kikkererwtenmeel, olijfolie, peper, rozemarijn, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Haal meer recepten op...