Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Zacht gestoofde prei met wijn en tijm
- Ingrediënten:
- chardonnay, groentebouillon, knoflook, prei, tijm en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, risottorijst, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Jenny Alvares:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: