Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: