Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte" met rijst
- Ingrediënten:
- boter, ei, olijfolie, rijst, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / nagerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: