Special Egg-Fried Rice / Speciale met ei gebakken rijst

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 92 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rijst / varkensvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ching tou ch'ao hsia jen - Grote garnaIen met doperwten

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Yang zhou chao fan - Gebakken rijst uit Yangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Groene sojabonen, varkensvlees en tafelzuur uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gebakken rijst uit Yangzhou met sojasaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken