Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, ei, filodeeg, gember, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, kristalsuiker, kruidnagel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Anatolië:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!: