140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroenraspcitroensapcitroenschileieidooierfijne kristalsuikergemalen kaneelgemberpoedergistkaneelstokjekruidnagelpoedermelknootmuskaatpoedersuikerrumsinaasappelsuikervanillesuikerwalnotenwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Citroen-maïscake met bosbessensaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbes, boter, citroenrasp, citroensap, ei, geblancheerde amandelen, gemalen kaneel, karnemelk, kokossnippers, maïsmeel en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Fries Suikerbrood

Ingrediënten:
witte basterdsuiker, bloem, citroenzest, gist, witte kandijsuiker, kaneel, melk en roomboter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Amandel-kaneelkoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, gekonfijte kersen, amandel, kaneel, walnoten en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Waanzinnige appeltaart

Ingrediënten:
appels, basterdsuiker, bloem, boter, citroen, demerara, ei, kaneel, moscovadesuiker, rietsuiker en ruwe rietsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / nagerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Apple crumble

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroen, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker en rozijnen

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Diner / nagerecht uit Home Made winter:

(snelle) plumpudding

Ingrediënten:
bloem, boter, brandewijn, brandy, bruine basterdsuiker, citroen, dadels, ei, gemberpoeder, honing, kaneel, krentjes, nootmuskaat, paneermeel, rozijnen, speculaaskruiden, stroop, sukade en wittebroodkruim

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Leche frita

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paneermeel, plantaardige olie en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / frituur
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Bij de koffie uit De grote Kleyn:

Linzertorte

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, hazelnoten, kaneel, kruidnagelpoeder, poedersuiker, rode bessenjam en vanille

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Marsepeinhartjes

Ingrediënten:
amandelextract, biologische citroen, bloem, eidooier, eiwit, melk, amandel, boter, poedersuiker, kaneel, maanzaad, marsepein, merg, melk, rozijnen, ruwe rietsuiker, vanillestokje, witte chocolade en vanillesuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Recept uit Rijksmuseum kookboek:

Fries suikerbrood

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gist, kaneel, melk, roomboter, witte basterdsuiker, witte kandijsuiker en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Ricottapudding - budino di ricotta

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, griesmeel, kaneel, poedersuiker, ricotta, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Napolitaanse ricottakoek - pastiera napoletana

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte zuidvruchten, harde tarwegries, kaneel, magere melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, ricotta, rozijnen en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...