Recept van What's that smell:
Boekweitpannenkoekjes met appelschijfjes, banaan & kaneel
- Ingrediënten:
- appel, eieren, kaneel, yoghurt, zonnebloemolie, boekweitmeel, banaan en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, honing, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, piment, plantaardige olie, poedersuiker, specerijen, suiker, ui, vet, walnoten, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van What's that smell:
Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Verrot lekker:
Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bij de koffie uit Hip Holland:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept uit Bonen!:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken: