164 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroeneikippenbouillonkruidenlaurieroliepancettaparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrunderbouillontijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:

Kalkoen met salie

Ingrediënten:
boter, ciabatta, citroenrasp, kalkoen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, proscuitto di parma, salie en ui

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Minestronesoep Met Boerenkoolchips Of Gefrituurde Salie

Ingrediënten:
boerenkoolbladeren, cannellinibonen, droge witte wijn, tomaat, gerookt spek, laurierblaadje, kippenbouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, salie, bleekselderij, strozzapreti, knoflook, tomatenpuree, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met pruimen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, ingemaakte walnoten, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, pruimen uit blik, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met madeira en bacon

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, madeira, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met gemberwijn en perzik

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, gemberwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, perzik uit blik, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Gemarineerd wild zwijn en varkensvlees met Riojasaus

Ingrediënten:
blauwe bessen, bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Wild zwijn en varkensvlees met rum en sinaasappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, champignons, everzwijn, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, rode rioja, rode wijnazijn, rozemarijn, rum, runderbouillon, runderbouillonblokje, salie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensschouder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gegrild vlees

Ingrediënten:
citroen, citroensap, italiaanse saucijsen, kalfskoteletten, knoflook, krabbetjes, lamskoteletten, olijfolie, ongerookte pancetta, rozemarijn en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...