Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm
- Ingrediënten:
- ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge rode wijn, droge witte wijn, eau de vie, fond, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, magere bacon, mager spek, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtspek, peper, peterselie, runderbouillon, salie, sjalot, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: