Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Blini met zure room en zalm
- Ingrediënten:
- boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room
- Keuken:
- Russisch
- Soort:
- hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, halfvolle room, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, suiker, tijm, ui, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Drinken uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers: