Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, ei, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paddestoel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: