Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cayennepeper, cognac, crème fraîche, croutons, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, knolselderij, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, visbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: