48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercrème fraîchedeegeidooieremmentalergekookte hamhamkaasknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieontbijtspekpaneermeelpeperpreislagroomspeksuikeruivleeszout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gebulde eieren

Ingrediënten:
blikje tonijn, citroenblad, crème fraîche, eieren, mosterd, gerookte heilbot, hollandse garnalen, kappertjes, mayonaise, rauwe ham, rode peper, rode ui, koriander, tomatenketchup, truffelpasta, water en zalmeitjes

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gevulde eieren recept - Food and Friends

Ingrediënten:
blikje tonijn, citroenblad, crème fraîche, eieren, mosterd, gerookte heilbot, hollandse garnalen, kappertjes, mayonaise, rauwe ham, rode peper, rode ui, koriander, tomatenketchup, truffelpasta, water en zalmeitjes

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Spaghetti met saffraan

Ingrediënten:
eierdooier, gekookte ham, panna da cucina, room, saffraan, spaghetti, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, bulgur, couscous, deeg, eidooier, eidooier, granen, parelgort, room, sinaasappelschil, spek, ui en water

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pasta in korstdeeg

Ingrediënten:
bloem, ei, gekeurde noedels, ham, olijfolie, parmezaanse kaas, slagroom, tortellini, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / pastei
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: Flan

Ingrediënten:
custard, eieren, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, karamel, kruidnagels, sinaasappelschil, zout, sojamelk, suiker, tijm, tofu, vanille-extract, venkelzaadjes, vlees, water, water, zijden tofu, zout en zuivel

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gebakken peren met bloedworst 'bolognese'

Ingrediënten:
00-bloem, appelbalsamico, berkenbier, boter, chilipoeder, citroentijm, conferenceperen, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, ei, ijslands mos, jeneverbes, kippenglacé, kippenlever, knoflookpuree, leverragout, perenazijn, rendierbloed, rendierbloedworst, rendiermos, rode wijn, room, sjalot, tijmolie, trompettes de la mort, ui, varkensdarm, varkensvet, water, witlof, witte as en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Engelse pie met konijn

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, konijnenvlees, room, spekvet, ui, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche / wild
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kwartel in bladerdeeg met boerenkool en flespompoenpuree

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkool, boter, crème fraîche, eidooier, flespompoen, ganzenvet, gemeste eendenlever, gemeste ganzenlever, kippenbouillon, komijnpoeder, kwartels, melk, peper, spek, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, eieren, emmentaler, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, water, zout en zure room

Haal meer recepten op...