85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemeifruitgroentekaasknoflookmelknotenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomtijmuiviswaterzadenzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met spinazie uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gist, ham, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, slagroom, spinazie en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Quiche met peterseliewortel en spinazie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, ei, feta, filodeeg, groene olijven, knoflook, peterseliewortel, rode peperoni, suiker, tijm, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse pastei met ham en spinazie

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, ei, gekookte gerookte ham, hartig korstdeeg, knoflook, marjolein, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, spinazie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkenskoteletten met appel

Ingrediënten:
calvados, citroensap, demi-glacesaus, geklaarde boter, goudreinet, laurier, mosterd, slagroom, spinazie en varkenskotelet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbaal variaties

Ingrediënten:
aspergepunten, béarnaisesaus, bloem, boter, champignons, cognac, eidooier, ham, kalkoen, kip, kreeft, madeira, melk, peper, port, sauce aurore, sauce brune à lestragon, sauce madère, sauce périgeux, sint-jakobsschelpen, slagroom, spinazie, truffel, zalm, zout en zwezerik

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Lamsfilet met maderachampignonsaus

Ingrediënten:
boter, kastanjechampignon, kookroom, lamsnekfilet, madera, olijfolie, paprikapoeder, peper, rozemarijn, spinazie, tijm en zout

Keuken:
Spaans / Internationaal
Soort:
sous-vide / lamsvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Varkenshaas in broodkorst

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, boter, ei, kipfilet, peper, pistachenootjes, rodewijnsaus, slagroom, varkenshaas, vleesjus, witbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tagliatellepastei - pasticcio di tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, melk, parmezaanse kaas, peper, pizzadeeg, slagroom, spinazie, tagliatelle en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / varkensvlees / pastei / ovenschotel
Haal meer recepten op...