Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: