Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De truffel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Trattoria:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: