Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Recept uit De pastabijbel:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje: