Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, gemalen komijn, kikkererwten, komijn, komijnzaad, koriander, kurkuma, lamsgehakt, limoen, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Recept uit De worst story:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Snack / brunch / snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Bonen!: