Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, erwten, gember, groente, hamburgers, kaneel, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olijfolie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Food & Friends: