128 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotergroenteknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnspecerijensuikertomaatvetwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Boniter met ui en tomaat

Ingrediënten:
bloem, boniterfilet, laurierblad, olijfoliedressing, tomaat, tuinkruiden, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat, laurierblaadjes, olijfolie, rozemarijn, bleekselderij, knoflook, tijm, tomatenpuree en uien

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatensoep met lekker veel balletjes

Ingrediënten:
ei, tomaat in blik, cayennepeper, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, peterselie, half-om-halfgehakt, laurierblaadjes, paneermeel, olijfolie, bleekselderij, knoflook, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Tomatensoep met lekker veel balletjes

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, ei, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gehakt, peterselie, laurierblaadjes, paneermeel, olijfolie, bleekselderij, knoflook, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:

Gestoofd konijn

Ingrediënten:
kaneelstokje, konijn, laurierblad, olijfolie, oregano, piment, prei, rode ui, rode wijn, rodewijnazijn, sinaasappelschil, suiker, tomatenpassata, tomatenpuree, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Pasta met Bolognese saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, half-om-halfgehakt, knoflook, laurierblad, macaroni, olie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend in kruidensaus - anatra in salsa aromatica

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, eend, eierdooier, laurierblad, olijfolie, peper, slagroom, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse dragon, verse kervel, majoraan, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Hazenpeper - lepre in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chianti, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / meel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, laurier, marjolein, pili-pilipeper, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pittige visschotel uit Korfoe - Psari bourtheto

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, droge wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn, tomaat, ui, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witvisfilet en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Saus "Baden-Baden"

Ingrediënten:
bruine boter, cassislikeur, distelolie, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, reebotten, rode port, rode wijn, rozemarijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, vossenbessen, wildfond en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reefond

Ingrediënten:
jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Bisque à ma facon

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cognac, knoflook, knolselderij, laurier, paprikapoeder, peen, peper, prei, rozemarijn, sjalot, soepkreeft, tijm, tomatenpuree, venkelzaad, visbouillon, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...