50 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbotereigehaktknoflookkruidenkruidnagellauriermaïzenaolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrunderbouillonsalietomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Recept uit Crumbles en gratins:

Crumble met tomaten

Ingrediënten:
bloem, boter, geitenkaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rozemarijn, slagroom, tijm en tomaat

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

De lekkerste stoofpot met pastakussentjes gevuld met aardappel en rucola

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bloemige aardappelen, boter, citroen, kalfswangen, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode ui, rozemarijn, rucola, tijm, tomaat in blik, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Cannelloni met vleesvulling

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cannellonipijpjes, ei, gehakt, gekookte ham, kruiden, knoflook, melk, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, runderbouillon, ui, witte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met lamsvlees

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, kruiden, knoflook, lamsgehakt, lasagnavellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Kate & Wills' bruidspastei - rundvlees & bier - heerlijk deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, engelse mosterd, goudse kaas, kippenbouillon, laurier, olijfolie, parelgort, peper, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, runderschenkel, stout, tijm, tomatenpuree, varkensniervet, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, kruiden, mozzarella, olijfolie, tomaat, ui, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Pasta e fagioli

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, borlottibonen, durum tarwemeel, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groene paprika, knoflook, tomaat, tuinkruiden en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

gebakken zeebliek met sherrysalsa

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, kleine visjes, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, rode peper, sjalot, tomaat, kruiden, witbroodkruim, zeebliek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertenbout met paddestoelen - ciervo a la motañesa

Ingrediënten:
bloem, hertenbout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddestoelen, peper, rode wijn, rookspek, rozemarijn, serranoham, sjalot, tijm, tomaat, verse peterselie, vleesbouillon, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Reejus

Ingrediënten:
bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kalkoen Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalkoenborstfilet, olijfolie, paddenstoelen, parmaham, rozemarijn, tijm, truffelolie en zongedroogde tomaten

Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomatencobbler met topping van verse kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, bloem, boter, ei, karnemelk, koriander, maïsmeel, maïzena, munt, natriumbicarbonaat, olie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:

Shepherds Pie

Ingrediënten:
aardappel, belegen kaas, bloem, boter, cheddar, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, worcestersaus, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...