Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, salie, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: