Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Tartaar van het mes:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: