Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroen, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: