Courgettes gratinées en persillade - Gebakken courgettes met knoflook en peterselie in een bechamelsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 622 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pastabuidels gevuld met spinaziefettuccine, eekhoorntjesbrood en ham

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Rigatoni uit de oven met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Nantuasaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier