Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, cayennepeper, citroen, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, komijn, koriander, olie, paprika, peper, peterselie, rode ui, tahin, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise: