Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Vegeterranean: