205 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroendilleeigroenteknoflooklente-uimuntolieoreganopeperpeterselierode paprikarode uisuikertomaatvruchtensapwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met komkommer

Ingrediënten:
citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Schaapsherdersalade

Ingrediënten:
bindsla, bladselderij, citroensap, dille, gele puntpaprika, groene chilipeper, komkommer, olijfolie, radijs, rode ui en trostomaat

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige rode chilipeperpasta

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gedroogde munt, granaatappelsiroop, komkommer, munt, olijfolie, rode chilipeper en rode puntpaprika

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Sucuklu humus - Granaatappelhumus met pittige worst

Ingrediënten:
casinobrood, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelmelasse, knoflook, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, paprikapuree, rode paprika, rode ui, sucuk pittig turks worstje, tahin en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zigeunersalade

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, gele puntpaprika, gemalen komijn, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, trostomaat, witte peper en wortel

Soort:
salade
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:

Humus

Ingrediënten:
citroensap, feta, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, rode ui en tahin

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kikkererwtensalade

Ingrediënten:
citroensap, groene paprika, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...