Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, oregano, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: