Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, cayennepeper, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Bouillon:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: