Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Gesmoorde lamsbout
- Ingrediënten:
- aardappelen, citroensap, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper en zout
- Keuken:
- Grieks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, knoflook, komkommer, koriander, kruidnagel, lamsvlees, laurierblad, munt, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomaat, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jeruzalem:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: