Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroenrasp, dragon, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rucola, tijm, ui, vruchtensap, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Vegalicious:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Lunch uit Heerlijk simpel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: