Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, garnaal, gekookte gambas, kippenbouillon, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: