Groene taglierini met garnalen en cognac

Je vindt dit recept op pagina 223 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfshaasbiefstuk met artisjokken à la barigoule, gekarameliseerde knoflook, Picholine olijven, tomatenmarmelade en een Barigoule-emulsie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjok-salade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gekonfijte artisjokken

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Artisjokken tapenade

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek