Recept uit Eten in Italie:
Gesmoord rundvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, droge witte wijn, jeneverbes, laurier, olijfolie, parmaham, peperkorrels, runderbouillon, rundvlees, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, salie, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier: