46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbladpeterseliebloemboterbruine basterdsuikerknoflookkomkommerkoriandernootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierundergehaktsambal oeleksuikertomaatvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde koolrolletjes uit Surabaya - ikan dan kol dari Surabaya

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, groene kool, kabeljauwfilet, kippenvlees, knoflook, laos, limoensap, rundvlees, sambal oelek, savooiekool, ui, witte kool, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / vis
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gado-gado met warme pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, bieflappen, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gebakken emping, gefruite uitjes, ijsbergsla, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente ui, pindakaas, sambal oelek, sesamzaad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui en zonnebloemolie

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Rundergehaktballen met citroen en knolselderij

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen piment, kippenbouillon, knoflook, milde paprikapoeder, peterselie, rundergehakt, selderijknol, ui en venkelzaad

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, gemalen komijn, ei, amandel, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud witbrood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Tournedos met béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, natuurazijn, peper, sjalot, tournedos, verse dragon, verse kervel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pens in Franse saus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, cognac, doorregen buikspek, eierdooier, kalfspoot, kalfssnuit, kruidnagel, peper, runderbouillon, runderpens, ui, verse peterselie, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Hamburgers

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, gorgonzola, goudse kaas, kropsla, mayonaise, olijfolie, peterselie, rode ui, rundergehakt, sesambroodjes, tijm, tomaat, tomatenketchup, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, garnalen, gevulde olijven, knoflook, komkommer, roquefort, slagroom, tabasco, tartaar, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Hete hamburger

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, ei, garam masala, gedroogde rode chilipeper, hamburgerbroodjes, knoflook, komijnzaad, lente-ui, mierikswortelsaus, peper, plantaardige olie, rode biet, rundergehakt, sinaasappelrasp, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Haal meer recepten op...